Om KAkrea

Hvem er bag Kakrea

Om KAkrea

Bag KAkrea finder du undertegnede Kicki og Andreas.

Vi grundlagde KAkrea tilbage i 2020. Ud over os, består KAkrea af en flok engagerede medarbejdere, der alle brænder for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi har fra begyndelsen lagt stor vægt på den høje kvalitet og det smukke udtryk i det endelige produkt og har brugt lang tid på at vælge de helt rigtige bæredygtige materialer. Alt i den høje kvalitet vi kan stå inde for. 

Vi har altid haft meget stort fokus på detaljegraden i vores kort. Alle vores bykort er (digitalt) håndtegnede. På den måde kan vi nemlig sikre os, at alle små stier, snørklede bydele og naturområder er med på kortet. 

Når du køber et kort over lige netop det område, som betyder noget for dig eller dine nærmeste, skal du kunne gå på opdagelse i kortet. Du skal fx kunne følge de cykelstier, du har cyklet på som barn, eller finde den vej, du og dine bedste venner boede på. 

Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre og udvide vores sortiment – både med hensyn til vores bykort og vores andre ophæng, såsom vægdekorationer af naturen. Vi startede med et eneste bykort og nu har vi lavet flere tusinde. Ønsker du en by, der ikke er at finde på hjemmesiden, tegner vi den gerne og specialfremstiller den til dig. 

Vi elsker vores arbejde, om det så består af at lave en lille landsby eller et kæmpekort, så lægger vi den samme stolthed og kærlighed i vores arbejde. 

Kicki & Andreas