Om KAkrea

Hvem er bag Kakrea

Om Kakrea

Bag KAkrea finder du Kicki og Andreas, der grundlagde KAkrea tilbage i 2020. Ud over Kicki og Andreas består KAkrea af en flok engagerede medarbejdere, der brænder for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Kicki og Andreas har fra begyndelsen, lagt stor vægt på den høje kvalitet og det smukke udtryk i det endelige produkt. Der er blevet brugt lang tid, på at vælge de helt rigtige bæredygtige materialer. Alt i den høje kvalitet vi kan stå inde for. 

Vi har altid haft meget stort fokus på detaljegraden i vores kort. Alle vores bykort er (digitalt) håndtegnede. På den måde kan vi nemlig sikre os, at alle små stier, snørklede bydele og naturområder er med på kortet. 

Når du køber et kort over lige netop det område, der betyder noget for dig eller dine nærmeste, skal du kunne gå på opdagelse i kortet og følge fx de cykelstier, du har cyklet på som barn, eller finde vejen du og dine bedste venner boede på. 

Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre, og udvide vores sortiment – både med hensyn til vores bykort og vores andre ophæng. Vi startede med et eneste bykort, og nu har vi lavet flere tusinde. Ønsker du en by som ikke er at finde på hjemmesiden, tegner vi den gerne og specialfremstiller den til dig. 

Vi elsker vores arbejde, om det består af at lave en lille landsby, eller et kæmpekort, lægger vi den samme stolthed og kærlighed i vores arbejde. 

 

Kicki & Andreas