Bag KaKrea finder du Kicki & Andreas, som bor i Smørumnedre og netop denne by blev det første motiv på det laserskårede bykort i træ. Drømmen om at starte selvstændig havde længe eksisteret hos Andreas, så da Kicki en dag kom hjem med et bykort skåret i træ som et produkt af hendes nye hobby, blev de hurtige enige om at lave hobby om til virksomhed. 


I dag fylder KaKrea’s Bykort hjem med de minder og dybe relationer som er skabt i ens barndomsby, og skaber trygge rammer i nye omgivelser. Men bykortet kan også være symbol for en ny begyndelse i en helt ny by. Valget er dit, sammen finder vi en løsning.


Den kærlighed og stolthed som vi danskere tilknytter de byer vi bor eller har boet i, er essensen i bykortet. Alle de historier og minder der er blevet skabt i disse byer, bliver virkeliggjort gennem de små fysiske veje og stier skåret nænsomt ud med laser i træ. 


Bykortet er en hyldest til de stolte lokalsamfund, eller dig der savner din hjemstavn. Der, hvor du kan pege på alle kroge og hjørner samt fortælle om dine minder til dine nære. Det er også en anerkendelse til de større byer, hvor man kan se historien udspille sig, i de små kringlede veje og stier, som kommer flot til sin magt i det laserskårede bykort.


Alle bykort er håndtegnede, og er derfor specialdesignede til at visualisere kommuner, erhvervs- eller private-områder. Alt er muligt, så længe det ikke komprimere kvaliteten. Derfor vil det mindste format være 1:8000, da bykortet ellers bliver for skrøbeligt.

Produceret i danmark

Kakrea